Andive umplute cu masline din: andive, ciuperci, masline, cascaval, lamai, unt, sare, piper, usturoi. Ingrediente: andive o bucată de fenicul o conservă de ciuperci marinate o conservă de ciuperci picante 200 g caşcaval sărat două lămâi 50 g unt 100 g măsline negre fără sâmburi pătrunjel sare piper conopidă maioneză usturoi Mod de […]
Salata de andive cu sos
PrinteazaSalata de andive cu sos din: andive, mere, miez de nuca, zeama de lamaie, cascaval, ulei de masline, crema de branza, miere de salcam, mustar.
- 8 andive mici
- 2 mere verzi
- 16 mieji de nuca
- 2 linguri zeama de lamaie
- 160 g cascaval
pentru sos:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura crema de branza dulce
- 1 lingura miere de salcam
- 1 lingura mustar
Mod de preparare:
Desfaci frunzele andivelor, le îndepărtezi pe cele veştede, aflate la exterior şi le speli pe cele care se menţin proaspete.
Le laşi să se scurgă şi le tai în fâşii înguste.
Adaugi mararul curatat de coaja si taiat in cubulete, apoi stropit cu zeama de lamaie, cubulete de cascaval şi miezul de nucă rupt în bucăţi.
Amesteci ingredientele într-un bol şi presari puţină sare.
Pentru sos, amesteci într-un mic bol uleiul de măsline, brânza, muştarul şi mierea.
Stropeşti salata cu sosul şi o serveşti imediat.
Dacă doreşti să adaugi puţină culoare salatei tale, o decorezi cu puţin curry sau cu boia dulce.
Salata de andive cu sos
Pofta buna!
poate iti place si:
Andive umplute cu masline
Muschi de porc cu andive si vin
Muschi de porc cu andive si vin din: muschi de porc, andive, usturoi, chimen, rozmarin, sare, piper, vin, lamaie, ardei, ulei. Ingrediente: un kg muşchi de porc 4 andive 4 căţei de usturoi o jumătate de linguriţă de chimen un fir de rozmarin sare piper o cană de vin alb sec 4 felii de lămâie […]
Pofta buna!