Tacos cu Năut Picant: O Aventură Culinară Vegană și Aromată din: naut, ulei de masline, sos de rosii picant, chimen, paprika, tacos, salata verde, avocado, sos. Descoperiți deliciile bucătăriei mexicane cu o variantă vegană: Tacos cu năut picant. Această rețetă combină savoarea bogată a năutului gătit în sosuri picante cu prospețimea salatei, cremozitatea avocado și […]
Salata de ardei copti cu usturoi si patrunjel
PrinteazaSalata de ardei copti cu usturoi si patrunjel din: ardei capia, usturoi, ulei, pătrunjel, sare.
Ingrediente:
- 10 ardei capia
- 3-4 căţei usturoi
- ulei
- pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Ardeii se pun la copt fie la flacăra aragazului, fie în cuptor. Pe măsură ce se coc, ardeii se întorc şi se pun într-un vas cu capac. Se presară cu sare.
curăţă apoi ardeii de coaja arsă si de seminţe şi se taie fâşii.
pun ardeii în straturi alternative cu usturoi feliat, pătrunjel si ulei. Se dau la rece pentru 3-4 ore înainte de masă.
Salata de ardei copti cu usturoi si patrunjel
Pofta buna!
Tacos cu Năut Picant: O Aventură Culinară Vegană și Aromată
Plăcintă cu Linte și Legume din: linte verde, ceapa, morcovi, telina, ardei, usturoi, rosii, cimbru, rozmarin, sare, piper, ulei de masline, faina integrala, unt vegetal, apa, sare. Îmbogățește-ți meniul cu o plăcintă veggie-friendly care promite să fie nu doar o încântare culinară, dar și un festin nutritiv. Această rețetă de plăcintă cu linte și legume […]
Imi place salata asta