Sandviș cu Rucola și Somon Afumat din: paine integrala, somon afumat, rucola, crema de branza, lamaie, ceapa rosie, capere, sare, piper. Descoperiți un sandviș ideal pentru prânz, care combină gustul intens al somonului afumat cu prospețimea rucolii și cremozitatea brânzei. Acest sandviș cu rucola și somon afumat este perfect pentru o masă rapidă, dar sofisticată, […]
Salata de capsuni cu nuci si feta
PrinteazaSalata de capsuni cu nuci si feta din: căpşuni, salată Lollo biondo, rucola, brânză feta, nuci tocate, muştar de Dijon, oţet balsamic alb, ulei de măsline, sare.
Ingredientepentru salată:
- 1 kg căpşuni
- 2 căpăţâni de salată Lollo biondo
- 100 g rucola
- 300 g brânză feta
- 150 g nuci tocate
Ingrediente pentru dressing:
- 3 linguri muştar de Dijon
- 6 linguri oţet balsamic alb
- 6 linguri ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
spală şi se curăţă căpşunile şi se pun deoparte 8 exemplare frumoase, de dimensiuni medii.
Restul se taie în patru sau în opt, în funcţie de mărime. spală salata verde, se scutură şi se rup bucăţi frunzele; se aşază într-un castron.
Se spală rucola şi se scutură; se adaugă în salată. adaugă şi căpşunile, urmate de brânza zdrobită în prealabil cu furculiţa. Se adaugă şi nucile şi se amestecă.
Pentru dressing, se pasează restul de căpşuni cu muştar şi oţet balsamic; se adaugă sarea şi uleiul de măsline.
toarnă dressingul peste salată.
Salata de capsuni cu nuci si feta
Pofta buna!
Sandviș cu Rucola și Somon Afumat