Salata de cartofi cu andive

Printeaza

Salata de cartofi cu andive din: andive, cartofi, fasole, anghinare, sfecla, rosii, sare, piper, ulei, lamaie.

Ingrediente:

  • 4 andive mari
  • 3 cartofi mari (fierţi)
  • 1 cutie de conservă de fasole verde
  • 1 conservă anghinare (miez)
  • 1 sfeclă roşie fiartă
  • 4 roşii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare Salata de cartofi cu andive:

După spălare, andivele se taie în bucăţi mai mici, cartofii în cubuleţe, iar ciupercile crude, în lamele fine.

Se pregăteşte separat o maioneză ceva mai consistentă, în care se integrează andivele, fasolea verde, scursă bine, cartofii şi ciupercile.

Se aşază în centrul unui platou de servire şi se acoperă bine cu maioneza.

De jur împrejur se pum roşiile, tăiate felii, şi sfecla, în cubuleţe mici.

Se decorează cu frunze de untişor de grădină sau cu frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.