Salata de ciuperci cu legume

Printeaza

Salata de ciuperci cu legume din: ciuperci, cartofi, morcov, mazare, castravecior, ceapa, ulei, otet, sare.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • 100 g mazăre boabe
  • 1 castravecior acru
  • 1 ceapă
  • ulei
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă şi se spală în câteva ape. Se pun la fiert în apă clocotită cu sare 15 minute şi se lasă la scurs.

Cartofii şi morcovul se curăţă, se spală şi se pun la fiert. După ce au fiert, se scurg, se taie felii subţiri.

Se amestecă cu ciuper­cile, mazărea, ceapa tăiată solzişori şi castrave­ciorul tăiat rondele.

Se adaugă ulei şi se potri­veşte de sare şi oţet.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.