Salata de ciuperci cu legume
PrinteazaSalata de ciuperci cu legume din: ciuperci, cartofi, morcov, mazare, castravecior, ceapa, ulei, otet, sare.
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 4 cartofi
- 1 morcov
- 100 g mazăre boabe
- 1 castravecior acru
- 1 ceapă
- ulei
- oţet
- sare
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă şi se spală în câteva ape. Se pun la fiert în apă clocotită cu sare 15 minute şi se lasă la scurs.
Cartofii şi morcovul se curăţă, se spală şi se pun la fiert. După ce au fiert, se scurg, se taie felii subţiri.
Se amestecă cu ciupercile, mazărea, ceapa tăiată solzişori şi castraveciorul tăiat rondele.
Se adaugă ulei şi se potriveşte de sare şi oţet.
Pofta buna!