Rulouri de Primăvară cu Hrișcă din: hrisca, orez, creveti decorticati, morcov, castravete, frunze de menta, coriandru, avocado, sos de peste, suc de lamaie, ardei iute. Utilizând hrișca fiartă ca bază pentru umplutură, alături de o selecție de legume proaspete și creveți sau tofu, aceste rulouri reprezintă o opțiune sănătoasă și delicioasă, perfectă pentru o masă […]
Salata de conopida cu migdale si spanac
PrinteazaSalata de conopida cu migdale si spanac din: conopidă, migdale, spanac, lămâi, ulei, sare.
Ingrediente:
- o conopidă mică
- 2 linguri migdale feliate
- 500 g spanac mic
- sucul unei lămâi
- 2 linguri ulei
- ulei pentru prăjit
- sare
Mod de preparare:
Conopida se desface buchetele, se taie cotoarele si se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă 15 minute şi apoi se scurg.
încinge ulei în tigaie şi se sotează conopida, cât să fie rumenite bucheţelele pe toate părţile.
adaugă si migdalele feliate Si, după ce s-au prăjit şi acestea, se scot pe şervete de hârtie.
Din sucul de lămâie si ulei se face un sos care se potriveşte de sare.
pun conopida si migdalele într-un castron, se adaugă spanacul si se toarnă sosul.
aduce imediat la masă.
Salata de conopida cu migdale si spanac
Pofta buna!
Rulouri de Primăvară cu Hrișcă
Metoda Eat-Stop-Eat: Un Ghid Aprofundat pentru Postul de 24 de Ore
Metoda Eat-Stop-Eat: Un Ghid Aprofundat pentru Postul de 24 de Ore. Metoda Eat-Stop-Eat reprezintă o abordare simplă, dar provocatoare, a postului intermitent, care implică abstinența completă de la consumul de alimente pentru 24 de ore, o dată sau de două ori pe săptămână. Prin practicarea postului complet de la cină până la cină în ziua […]