Salata de cuscus cu ceapa rosie si rosii
PrinteazaSalata de cuscus cu ceapa rosie si rosii din: cuscus, rosii, ceapa rosie, otet, ulei de masline, sare, piper.
- 250 g cuscus
- 4 rosii
- 1 ceapa rosie
- 1 lingurita cu otet
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o crăticioară, fierbe cuşcuşul în 750 ml de apă cu un praf de sare. După ce a fiert, lasă-l să se scurgă într-o strecurătoare. Răstoarnă-l apoi în bolul în care vrei să pregăteşti salată, adăuga câteva Adaugă roşiile tăiate felii sau cubuleţe şi ceapa julien. Amestecă uşor toate aceste ingrediente.
Separat, pune într-un borcan uleiul de măsline, oţetul, puţină sare si piper. Inchide si agita energic, dupa care toarna peste salata de cuscus. Potriveste gustul de sare si piper si lasa la rece cateva minute pentru a se intrepatunde toate aromele.
Optional poti adauga si cateva masline si fasii de salata verde.
Salata de cuscus cu ceapa rosie si rosii
Pofta buna!