Salata de cuscus cu rosii si menta
PrinteazaSalata de cuscus cu rosii si menta din: cuscus, castravete, rosii, ceapa, patrunjel, lamai, menta, ulei, sare, piper.
- 500 g cuscus
- un castravete
- 6 rosii
- 3 cepe
- 1/2 legatura patrunjel
- 2 lamai
- cateva frunze proaspete de menta
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cuscuşul se fierbe în apă conform indicaţiilor de pe pachet şi apoi se lasă să se răcească. Se taie mărunt pătrunjelul şi menta, iar roşiile se spală şi se taie în două. Ceapa se curăţă de coajă, se spală şi se taie. Castravetele se curăţă de coajă si se taie cuburi mici.
Intr-un castron, se pune cuşcuşul fiert, se adaugă restul ingredientelor şi se stropeşte cu suc de lămâie şi ulei. Se lasă la rece pentru două ore înainte de servire.
Salata de cuscus cu rosii si menta
Pofta buna!