Salată de grapefruit cu fasole
PrinteazaSalata de grapefruit cu fasole din: ciuperci, fasole alba, branza de capra, salata verde, ulei de masline, lamaie, grapefruit, sare si piper.
Ingrediente:
- 200 g de ciuperci
- 200 g de fasole albă fiartă
- 200 g de brânză de capră
- 1 salată verde
- 2 linguri de ulei măsline
- 1 lămâie
- 1 grapefruit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Salată de grapefruit cu fasole: Se curăţă şi se taie ciupercile sferturi. Se pun în apă cu sare la fiert pentru 2-3 clocote. Se spală salata verde şi se taie mărunt.
Se curăţă grapefruit-ul de coajă şi de pieliţa albă amăruie şi se desface în feliuţe subţiri.
Se asamblează salata în două boluri: peste frunzele de salată, se pun cuburi de brânză, sferturi de ciuperci, boabe de fasole şi feliuţe de grapefruit. Se toarnă deasupra zeama de lămâie, uleiul de măsline şi se presară sare şi piper.
Pofta buna!