Salata de icre de stiuca cu ceapa din: icre de stiuca, ulei, lamaie, paine, ceapa.
Ingrediente:
- 3 linguri de icre de ştiucă
- 3 linguri ulei
- 1 lămâie (zeama)
- miezul de la 1-2 felii de pâine
- o ceapă
Mod de preparare:
Singura deosebire a pregătirii salatei de icre de ştiucă, proaspete sau sărate, constă în faptul că se păstrează cam 1/4 din cantitatea de icre iniţială, nebătute (cu bobiţele întregi).
După ce salata este gata, se adaugă aceste icre nebătute şi se amestecă uşor.
Se serveste cu ceapa tocata.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Icre de crap cu ceapa din: icre de crap, lamaie, ulei, ceapa, patrunjel. Ingrediente: 100 g icre sărate de crap zeama unei lămâi 350 ml ulei ceapă verde 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Intr-un vas se pun icrele şi se începe mixarea pentru a le desface. După 3 minute, se începe adăugarea uleiului […]
Icre simple de crap din: icre de crap, lamaie, ulei, ceapa, patrunjel. Ingrediente: 100 g icre de crap zeama unei lămâi 350 ml ulei ceapă verde 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Se mixeaza icrele. După 3 minute, se începe adăugarea uleiului în fir subţire şi se mixează alte 5 minute. Se pune apoi suc […]
Reteta simpla de icre din: ulei, icre, masline, ceapa, lamaie, apa minerala, sare. Ingrediente: 300 ml ulei 100 g icre sare măsline ceapă zeamă de lămâie apă minerală Mod de preparare: Treci icrele proaspete printr-o sită ca să le îndepărtezi pieliţele. Le dai cu sare şi le laşi într-un castron, la rece, cel puţin 24 […]
Icre de crap din: ulei, icre, masline, ceapa, lamaie, apa minerala, sare. Ingrediente: 300 ml ulei 100 g icre sare măsline ceapă zeamă de lămâie 2 felii pâine albă, înmuiate în lapte apă minerală Mod de preparare: Treci icrele proaspete printr-o sită ca să le îndepărtezi pieliţele. Le dai cu sare şi le laşi […]
Pofta buna!