Salata de laptuci cu tarhon

Printeaza

Salata de laptuci cu tarhon din: laptuca, ulei, zeama de lamaie, sare, piper, tarhon, patrunjel, arpagic.

Ingrediente:

  • 1 lăptucă mare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingură cu zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • câteva frunze de tarhon, pătrunjel şi arpagic

 

Mod de preparare:

Salata de laptuci cu tarhon: aleg cu grijă frunzele şi se înlătură părţile mai groase sau cotoarele şi se spală cu multă apă. Se lasă la scurs.

Pe fundul salatierei, se pune mai întâi verdeaţa tocată mărunt (sau trecută prin maşina de tocat); apoi se stropeşte cu zeama de lămâie şi se adaugă sare, piper şi ulei.

amestecă totul cu o lingură de lemn.

 

Pofta buna!

 

 

 

Suc de Pepene Verde și Mentă

Suc de Pepene Verde și Mentă: Hidratează, răcorește și detoxifică organismul – o băutură răcoritoare perfectă pentru zilele toride de vară. Acest amestec delicios nu doar că te hidratează și te răcorește, dar și detoxifică organismul. Pepenele verde și menta sunt combinate într-un mod armonios, oferind o explozie de prospețime și beneficii pentru sănătate. Ingrediente: […]

Château Soutard: Eleganță și Finețe

Château Soutard: Eleganță și Finețe din Saint-Émilion – Château Soutard, situat în prestigioasa regiune Saint-Émilion din Bordeaux, Franța, este recunoscut pentru finețea și eleganța sa. Istoria acestui domeniu remarcabil datează din secolul al XVIII-lea. În 1699, a fost menționat pentru prima dată ca o proprietate viticolă. De-a lungul secolelor, Château Soutard a cunoscut numeroase transformări […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.