Salată de legume cu oregano

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: rosii cherry, castarveti, ceapa rosie, masline, ardei gras, ardei iute, ardei capia, salata rucola, branza de capra, oregano, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper.

Ingrediente:Salată de legume cu oregano

  • 250 g roşii cherry
  • 3 castraveţi
  • o ceapă roşie
  • 100 g măsline feliate
  • un ardei gras
  • un ardei iute mic
  • un ardei capia
  • 200 g salată rucola
  • 400 g brânză de capră
  • oregano uscat
  • 75 ml ulei de măsline
  • 50 ml oţet balsamic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile cherry se spală, se taie  în jumătăţi şi se pun într-un bol. Ardeiul gras, ardeiul capia şi ardeiul iute se spală, se taie în jumătăţi, se curăţă de seminţe şi se taie felii subţiri. Castraveţii se spală, se taie înjumătăţi, apoi felii sau ron­dele, în caz că sunt mai mici. Ceapa roşie se curăţă de foi, se spală, se taie peştişori şi se pune în bol.

Brânza de capră se spală, se scurge de apă, se taie felii potrivit de groase, apoi cubuleţe. Salata rucola se spală, se scurge de apă şi se pune în bol împreună cu oregano. Se aşază toate legumele în bol, se toarnă uleiul de măsline şi oţetul balsamic, se presară sare şi piper după gust şi se amestecă.

Se pune salata în boluri, se aşază deasupra cubuleţele de brânză şi se serveşte imediat.

Salată de legume cu oregano

Salată de legume cu oregano

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.