Salata de paste cu legume si măsline

Printeaza

Salata de paste cu legume si măsline

Ingrediente:

  • 300 g paste făinoase în formă de melcişori sau fundiţe
  • 100 g măsline negre
  • 200 g brânză telemea
  • 2 castraveţi
  • 2 roşii
  • 100 ml ulei
  • 50 ml oţet
  • 1 legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Salata de paste cu legume si măsline: Fierbi pastele în apă sărată. Când s-au răcit, le strecori, le treci sub un jet de apă rece şi adaugi peste ele măslinele negre fără sâmburi, telemeaua rasă, castraveţii şi roşiile tăiate felii.

Peste toate acestea torni un sos ameste­cat timp de 5 minute într-un borcan, făcut din: ulei, oţet, mărar tăiat mărunt.

Este o salată delicioasă şi consistentă.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. As face o salata de paste. O sa incerc reteta voastra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.