Pulled Pork de Casă cu Miere și Chipotle din: pulpa de porc, ulei de masline, sare, piper, usturoi, ceapa, boia, chipotle, miere, otet de mere, sos de rosii, apa. Pulled Pork este un preparat clasic al bucătăriei americane, dar această rețetă adaugă o notă specială de savoare și condimente. Carnea de porc se gătește lent […]
Salata de rosii cu mere si marar
PrinteazaSalata de rosii cu mere si marar din: roşii, mere, salată verde, ulei, oţet de 9°, zahăr, mărar, sare.
Ingrediente:
- 1 kg roşii
- 1 kg mere
- 200 g salată verde
- 100 ml ulei
- 10 ml oţet de 9°
- 30 g zahăr
- 2 legături mărar
- sare
Mod de preparare:
Salata de rosii cu mere si marar: Salata verde se taie fin, se aşează în mijlocul salatierei, iar în jurul ei se pun roşiile şi merele tăiate în felii subţiri.
Din ulei, zahăr şi oţet se formează un amestec, care se toarnă peste salată. Se presară frunze de mărar.
Pofta buna!
Puiul Kung Pao: Istorie Autentică, Evoluție și Rețeta Originală
Puiul Kung Pao: Istorie Autentică, Evoluție și Rețeta Originală. Puiul Kung Pao, cunoscut și sub numele de Gong Bao sau Kung Po, este unul dintre cele mai faimoase și apreciate feluri de mâncare din bucătăria Sichuan. Această specialitate chinezească a traversat granițele, adaptându-se și evoluind în diferite culturi culinare. Bucătărie chinezească Originea și Evoluția Rădăcinile […]