Salata de rosii cu tofu
PrinteazaSalata de rosii cu tofu din: rosii, patrunjel, tofu, ulei, sare, piper, usturoi.
Ingrediente:
- 250 g roşii cherry
- 1 legătură pătrunjel verde
- 100 g tofu natur
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 linguriţă sare grunjoasă de Himalaya cu mix aromat de boabe de piper înăuntru
- piper proaspăt măcinat
- 2-3 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Salata de rosii cu tofu: Se spală roşiile cherry şi se taie în 2 sau 4, depinde de mărimea lor. Uleiul de măsline se amestecă cu linguriţa de sare, piperul măcinat şi usturoiul dat pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Se spală roşiile cherry şi se taie în 2 sau 4, depinde de mărimea lor. Uleiul de măsline se amestecă cu linguriţa de sare, piperul măcinat şi usturoiul dat pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Se amestecă bine şi se lasă 5 minute în repaus.
Intre timp se spală bine frunzele de pătrunjel şi se toacă mărunt. Tofu se taie cubuleţe. Se ia un bol, se pun roşiile, tofu, pătrunjelul tocat şi dressingul. Se amestecă bine şi se mai adaugă sare şi piper măcinat, dacă este nevoie.
Se serveşte cu pâine de casă.
Pofta buna!