Salata de vinete cu usturoi si iaurt

Printeaza

Salata de vinete cu usturoi si iaurt din: vinete, iaurt, usturoi, lamaie, ulei, sare, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet de vinete congelate
  • sare
  • zeama de la 1 lămâie
  • 2 linguriţe ulei
  • 4 căţei usturoi zdrobiţi
  • 2 linguri cu vârf iaurt vegetal
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Laşi la dezgheţat vinetele, m frigider, fără să le forţezi. Scurgi apa, pe cât posibil, le pui într-un castron, adaugi sare, după gust, şi zeama de lămâie şi amesteci bine cu o lingură de lemn sau cu mixerul.

Torni uleiul, pui usturoiul, adaugi, dacă vrei, iaurtul vegetal şi continui să amesteci până când obţii o pastă consistentă.

Serveşti salata de vinete coapte decorată cu frunze de pătrunjel, dacă doreşti, pe felii de pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.