Turte Moldovenești: Rețetă Autentică Pas cu Pas din: faina, apa calda, ulei vegetal, sare, zahar, umplutura. Turtele sunt o delicatesă tradițională cu rădăcini adânci în bucătăria românească. Aceste delicioase plăcinte rotunde pot fi umplute cu o varietate de ingrediente și pot fi savurate la orice moment al zilei. În această rețetă, vă vom arăta cum […]
Salata de vita cu arahide
PrinteazaSalata de vita cu arahide din: friptura de vita, mango, arahide, ceapa, verdeata, ridiche, sare, piper, boia.
Ingrediente:
- 2 bucăţi de friptură de vită
- 1 mango
- 2 linguri de arahide sărate
- 1/2 ceapă
- verdeaţă (rucola, spanac, valeriană)
- 1 ridiche roşie
- sare
- boia
- piper mozaic
- zeamă de lămâie
- oţet balsamic (facultativ)
Mod de preparare:
Salata de vita cu arahide: Dă bucăţile de friptură prin sare şi puţină boia. Incălzeşte-le intr-o tigaie de teflon. Scoate-le pe un tocător şi taie-le fâşii uniforme.
Aşază verdeaţa pe o farfurie, pune deasupra ceapă tăiată julien, rondele de ridiche, felii de carne şi bucăţi de mango. Presară arahidele, stropeşte cu zeamă de lămâie şi oţet balsamic.
Presară piper mozaic.
Pofta buna!
Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească
Ciorbă de Fasole cu Afumătură: Savoarea Autentică Românească din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, bulion, frunze de dafin, leustean. Ingrediente: 400g fasole boabe 250g afumătură (costiță, cârnați sau kaizer) 1 ceapă mare 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ardei gras 3 roșii medii sau 200ml suc de roșii […]