Salata din piept de pui

Printeaza

Salata din piept de pui din: piept de pui, salata, rosii cherry, ceapa verde, cascaval, patrunjel, menta, lamaie, ulei, sare, piper.

Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului.

Carnea de pui are un conținut redus de grăsimi saturate în comparație cu alte surse de proteine animale, cum ar fi carnea roșie. Acest lucru poate ajuta la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului.

 

Ingrediente:Salata din piept de pui

  • 1 piept de pui fiert
  • 1 salată verde
  • 4-5 roşii cherry
  • 2 fire ceapă verde
  • 100 g caşcaval (sau telemea de oi)
  • pătrunjel verde
  • frunze de mentă
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui bucăţele, rupi salata fâşii, lăsând întregi frunzele mai mici, tai ceapa şi pătrunjelul mărunt, iar roşiile în sferturi şi amesteci totul într-o salatieră.

Prepari separat sosul vinegretă, amestecând puţin ulei, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust, apoi îl torni peste salată. Amesteci uşor, ca să nu zdrobeşti ingredientele.

Adaugi felii subţiri de caşcaval (sau telemea de oi rasă) şi serveşti decorată cu frunze de mentă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salată cu piept de curcan si sos de muştar

Salata de paste cu piept de pui si germeni de fasole Mungo

Salata de paste cu piept de pui si germeni de fasole Mungo din: piept de pui, ulei, rosii, ceapa verde, germeni de fasole Mungo, sos de chili, sare, piper. Ingrediente:  4 piepţi de pui  ulei  4 roşii mari cărnoase tăiate felii  1 legătură ceapă verde tăiată fâşii  160 g germeni de fasole Mungo  125-250 ml sos de chili […]

 

Salata cu piept de pui, mazare si castravete murat

Salata cu piept de pui, mazare si castravete murat din: piept de pui, telina, morcov, pastarnac, maioneza, mazare, castravete murat, gogosar in otet, sare. Ingrediente: 1/2 piept de pui 1/4 ţelină 1 morcov 1 păstârnac 4 linguri maioneză 100 g mazăre fiartă 1/2 castravete murat 1/2 gogoşar în oţet sare   Mod de preparare: Cureţi legumele, le […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.