Salata indiana cu varza, mazare si ghimbir
PrinteazaSalata indiana cu varza, mazare si ghimbir din: ulei de floarea-soarelui, coriandru, seminţe de chimen, ardei iute verde, ghimbir, varză creaţă, mazăre congelată, sare, apa.
Ingrediente:
- 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui
- câte o linguriţă de coriandru şi seminţe de chimen
- 1 ardei iute verde
- 1 lingură cu ghimbir proaspăt, măcinat
- 250 g varză creaţă
- 125 g mazăre congelată
- sare
- 4 linguri cu apă
- 1 mână plină de coriandru proaspăt, tocat
Mod de preparare:
Intr-o tigaie wok încălzeşte uleiul. Pune condimentele şi prăjeşte-le 1 minut.
Adaugă ardeiul iute curăţat de seminţe şi tocat şi ghimbirul. Prăjeşte-le 2 minute.
Adaugă varza, mazărea, apa şi sare după gust.
Acoperă tigaia cu un capac şi lasă să fiarbă 5 minute, amestecând din când în când.
La final, presară coriandrul proaspăt şi stropeşte cu puţin ulei.
Salata indiana cu varza, mazare si ghimbir
Pofta buna!