Salata indiana cu varza, mazare si ghimbir

Printeaza

Salata indiana cu varza, mazare si ghimbir din: ulei de floarea-soarelui, coriandru, seminţe de chimen, ardei iute verde, ghimbir,  varză creaţă, mazăre congelată, sare, apa.

 

Ingrediente:

  • 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui
  • câte o linguriţă de coriandru şi seminţe de chimen
  • 1 ardei iute verde
  • 1 lingură cu ghimbir proaspăt, măcinat
  • 250 g varză creaţă
  • 125 g mazăre congelată
  • sare
  • 4 linguri cu apă
  • 1 mână plină de coriandru proaspăt, tocat

 

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie wok încălzeşte uleiul. Pune condimentele şi prăjeşte-le 1 minut.

Adaugă ardeiul iute curăţat de seminţe şi tocat şi ghimbirul. Prăjeşte-le 2 minute.

Adaugă varza, mazărea, apa şi sare după gust.

Acoperă tigaia cu un capac şi lasă să fiarbă 5 minute, amestecând din când în când.

La final, presară coriandrul proaspăt şi stropeşte cu puţin ulei.

Salata indiana cu varza, mazare si ghimbir

Salata_indiana_cu_varza_mazare_si_ghimbir

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.