Pasca umpluta cu branza de vaci

Pasca umpluta cu branza de vaci

Pasca umpluta cu branza de vaci din: faina, unt, ou, galbenus, sare, branza, unt, zahar, smantana, praf de copt, vanilie, stafide. Ingrediente aluat: 250 g făină 150 g zahăr 80 g unt 1 ou 1 gălbenuş 1 vârf cuţit de sare   Mod de preparare: Pasca umpluta cu branza de vaci: Amesteci toate ingredientele până […]

Frigarui de miel cu cartofi

Frigarui de miel cu tzatziki

O reteta delicioasa de frigarui de miel cu tzatziki din: usturoi, tocatura de miel, ulei de masline, boia dulce, boia iute, sare, piper macinat, ceapa, lamaie, ulei de masline, castravere, usturoi, iaurt si branza de vaci. Ingrediente: 2 catei de usturoi 500 g tocatura de miel 1 lingura de ulei de masline 1, 1/2 lingurita […]

Cozonac ardelenesc

Cozonac ardelenesc

Cozonac ardelenesc Ingrediente: 1 kg făina 500 ml lapte 300 g zahăr 60 g drojdie 250 g unt 4 ouă un ou pentru uns esenţă de rom un praf de sare zahăr vanilat sau baton de vanilie coajă rasă de lămâie 200 g stafide Pentru cremă 300 g nucă coaptă şi măcinată 150 g zahăr […]