Sarmale de post in foi de vita

Printeaza

Sarmale de post in foi de vita din: foi de vita, orez, ceapa, marar, bors, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 30 foi de viţă
  • 200 g orez
  • o ceapă
  • o legătură mărar
  • un litru borş
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sarmale de post in foi de vita: Foile de viţă se trec sub un jet rapid de apă şi se lasă la scurs. Ceapa tocată se pune la călit în ulei.

Se presară cu sare şi, când au devenit translucide, se pun peste orez. Se adaugă sare, piper şi mărar şi se amestecă; se repartizează câte o linguriţă/lingură de amestec de orez, se împachetează şi se aşază în vasul de fiert.

Se toarnă borşul, se completează cu apă şi se fierb 60 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.