Sarmale in foi de vita cu carne de pui si marar

Printeaza

Sarmale in foi de vita cu carne de pui si marar din: foi de vită decongelate sau în saramură, carne de pui tocată, smântână, ceapa, orez, marar, suc de lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 40 foi de vită decongelate sau în saramură
  • 350 g carne de pui tocată
  • 2 linguri smântână
  • o ceapă
  • 5 linguri orez
  • o legătură mărar
  • sucul unei lămâi
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o lingură de ulei se pune ceapa tocată la călit si, după ce s-a înmuiat, se adaugă orezul.

Se presară sare si piper si se lasă 5 minute maximum să se umfle si orezul.

Apoi, amestecul se pune peste carnea tocată, se amestecă, se adaugă smântână şi mărarul.

Se înfăşoară sarmalele, se asază în cerc într-o cratită, se toarnă zearrla de lămâie, se acoperă cu apă şi se lasă pe foc 35 de minute.

Sarmale in foi de vita cu carne de pui si marar

Sarmale_in_foi_de_vita_cu_carne_de_pui_si_marar

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.