Sarmale in foi de vita cu carne de pui si marar
PrinteazaSarmale in foi de vita cu carne de pui si marar din: foi de vită decongelate sau în saramură, carne de pui tocată, smântână, ceapa, orez, marar, suc de lamaie, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 40 foi de vită decongelate sau în saramură
- 350 g carne de pui tocată
- 2 linguri smântână
- o ceapă
- 5 linguri orez
- o legătură mărar
- sucul unei lămâi
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o lingură de ulei se pune ceapa tocată la călit si, după ce s-a înmuiat, se adaugă orezul.
Se presară sare si piper si se lasă 5 minute maximum să se umfle si orezul.
Apoi, amestecul se pune peste carnea tocată, se amestecă, se adaugă smântână şi mărarul.
Se înfăşoară sarmalele, se asază în cerc într-o cratită, se toarnă zearrla de lămâie, se acoperă cu apă şi se lasă pe foc 35 de minute.
Sarmale in foi de vita cu carne de pui si marar
Pofta buna!