Scordeala de cartofi

Printeaza

Scordeala de cartofi din: cartofi, usturoi, zeama de lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Scordeala de cartofi

  • 4 cartofi
  • 4 căţei de usturoi
  • zeamă de lămâie
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se taie în patru şi se fierb în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg şi se fă­râmă foarte bine. Usturoiul se curăţă, se pisează cu puţină sare şi se amestecă cu pasta de cartofi.

Se adaugă uleiul, zeama de lămâie şi se potri­veşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.