Salata de sfeclă roșie cu nucă și brânză de capră din: sfecla rosie, nuci, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, patrunjel. Sfecla roșie este bogată în fibre și antioxidanți, iar nucile adaugă o textură crocantă și grăsimi sănătoase. Brânza de capră oferă o notă de cremozitate și savoare. Dressingul simplu cu […]
Sfecla umpluta cu salata
PrinteazaSfecla umpluta cu salata din: sfecla, otet, chimen, salata.
Ingrediente:
- 1 sfeclă roşie (circa 150 g)
- 1 linguriţă oţet
- chimen
- 2 linguri salată de legume cu maioneză
Mod de preparare:
Se spală sfecla şi se fierbe sau se coace in cuptor, pana este bine pătrunsă în interior.
Se curăţă, se taie în două in lăţime, se scobeşte de miez şi se pune într-un amestec de apă rece, oţet şi chimen, în care se lasă cateva ore.
Se scoate şi se umple cu salată de legume.
Pofta buna!
poate iti place si:
Smoothie cu sfeclă, mere şi morcovi
Smoothie cu sfeclă, mere şi morcovi din: sfecla, morcovi, mar, mure, miere si apa plata. Menţine sănătatea sistemului digestiv – protejează stomacul de ulcer şi reduce riscul constipaţiei, datorită fibrelor. Menţine sănătatea inimii şi a sistemului circulator, datorită carotenilor din sfeclă şi morcovi. Ajută la păstrarea sănătăţii organelor de detoxifiere – ficatul şi rinichii. […]
Bors de sfecla cu orez din: sfecla rosie, ceapa verde, usturoi, loboda, orez, sare, leustean, ulei si bors. Ingrediente: 2 sfecle roşii mijlocii 4-5 fire de ceapă verde 4-5 fire de usturoi 10-15 fire de lobodă verde sau roşie 4 frunze de sfeclă 3 linguri cu orez sare leuştean verde 2 linguri cu ulei 1 […]
Pofta buna!