Soia cu legume si verdeata
PrinteazaSoia cu legume si verdeata din: soia granule, morcovi, ceapa rosie, rosii, usturoi verde, hrisca, ulei de mansline, marar, patrunjel, frunze de telina, condiment.
- 150 g soia granule
- 2 morcovi
- 1 ceapa rosie
- 2 rosii
- 2 legaturi usturoi verde
- 50 g de hrisca
- 50 ml ulei de masline
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura frunze de telina
- condiment din legume uscate
Mod de preparare:
Cureti legumele si le speli. Dai morcovii si rosiile pe razatoarea mare, tai ceapa pestisori, usturoiul verde in rondele, iar ver-deata marunt. Oparesti granulele de soia cu apa fierbinte, in care ai dizolvat condiment din legume.
Calesti legumele in ulei, adaugi granulele de soia si rosiile si lasi sa fiarba la foe potrivit, pentru 30 de minute.
Cand soia si legumele au fiert, adaugi faina de hrisca amestecata cu 150 ml apa rece si completezi ulterior cu apa, astfel incat sosul sa ramana fluid si sa nu se lipeasca de vas.
Continui fierberea 10 minute, la foe mic, iar spre sfarsit adaugi condiment din legume, dupa gust, usturoiul taiat marunt si verdeata fin tocata. Servesti preparatul cald sau rece.
Soia cu legume si verdeata
Pofta buna!