Sos de mustar pentru mancaruri reci

Printeaza

Sos de mustar pentru mancaruri reci din: mustar, ulei, lamaie, sare, piper, condimente, smantana sau caimac.

 

Ingrediente:

  • 1-2 linguri muştar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lămâie (sau 1-2 linguri oţet)
  • sare
  • piper
  • condimente după dorinţă
  • 2 linguri smântână sau caimac (opţional)

 

Mod de preparare Sos de mustar pentru mancaruri reci:

Se amestecă muştarul, condimentele şi oţetul (sau zeama de lămâie). Se adaugă şi smântână (dacă este cazul).

In final se adaugă câte puţin ulei, amestecând bine pentru omogenizarea sosului.

Se recomandă la mâncărurile reci şi la salatele din legume.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.