Tzatziki Picant cu Ardei Iute din: iaurt, castravete, usturoi, ulei de masline, ardei iute, suc de lamaie, marar, sare, piper. Această rețetă aduce un twist modern pe masa dvs., oferind o explozie de arome ce poate acompania diverse feluri de mâncare, de la grătar până la legume proaspete. Descoperiți cum să preparați acest sos grecesc […]
Sos mole cu cacao si banana
PrinteazaSos mole cu cacao si banana din: cacao sau praf de roşcovă, ardei iute, banană, ceapa, sirop de agave, roşii, untdelemn de măsline, sare, scortisoara, cuisoare, sovârf, avocado.
Ingrediente:
- 2 linguri de cacao sau praf de roşcovă
- 1 linguriţă de ardei iute, curăţat de seminţe şi mărunţit
- 3 sferturi de ceaşcă de banană, feliată
- 2 linguri de ceapă, tocată
- 1 lingură de sirop de agave
- 1 ceaşcă de roşii tăiate în bucăţi
- 1 lingură de untdelemn de măsline
- 1/2 linguriţă de sare
- 1/2 linguriţă de scorţişoară
- 1 vârf de linguriţă de cuişoare
- 1/2 linguriţă de sovârf
- 1/2 ceaşcă de avocado
Mod de preparare:
Sos mole cu cacao si banana: Intr-un mixer, amestecaţi laolaltă praful de cacao sau roşcovă, ardeiul iute, banana/ceapa, siropul de agave, roşiile, untdelemnul de măsline, sarea, scorţişoara, cuişoarele şi sovârful.
Puteţi adăuga şi puţin amestec de mirodenii, dacă doriţi. Adăugaţi la sfârşit avocado şi amestecaţi până când sosul devine omogen şi cremos.
Pofta buna!
Quiche Lorraine: Istoria, Rețeta Tradițională și Sfaturi – O Călătorie Culinară în Bucătăria Franceză. Quiche Lorraine este mai mult decât o simplă tartă sărată; este o poveste de tradiție, evoluție și rafinament culinar care își are originile în regiunea Lorraine din Franța. Acest clasic al bucătăriei franceze a traversat secole, transformându-se dintr-un fel de mâncare […]