Sos pesto cu nuci

Printeaza

Sos pesto cu nuci din: busuioc, rucola, patrunjel verde, nuci, ulei de masline, zeama de lamaie, ceapa, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Spanac cu sos bechamel

  • 50 g busuioc
  • 100 g rucola
  • 2 legatura patrunjel verde
  • 50 g nuci
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • putina ceapa si putin usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele tocate intr-un blender si maruntiti-le. Adaugati la final uleiul si condimentele.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Spanac cu sos bechamel

Sos pesto cu spanac

Spanac cu sos bechamel

Reteta zilei: Sos pesto cu usturoi si parmezan

Sos pesto cu somon si sparanghel

Sos pesto cu somon si sparanghel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.