Sote de zarzavat

Printeaza

Sote de zarzavat din: zarzavat, mazare, fasole pastai, unt, patrunjel verde.

 

Ingrediente:

  • zarzavat (morcovi, pătrunjel, ţelină, gulie)
  • 2 linguri mazăre boabe
  • 2 linguri păstăi tinere de fasole
  • 50 g unt
  • o linguriţă pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare Sote de zarzavat:

Tot zarzavatul se spală, se curăţă de coajă şi se scot rondele mici care se fierb în apă clocotindiă cu sare.

Mazărea şi fasolea se fierb, separat, tot în apă clocotindă cu sare.

Când legumele sunt fierte, se scurg de apă şi se pun pe o farfurie, amestecate. Deasupra lor se toarnă untul pee o farfurie, amestecate.

Deasupra lor se toarnă untul fierbimte, se amestecă din nou şi se presară pătrunjelul tocat, apoi se serveşte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.