Spaghete cu dovlecei si cascaval
PrinteazaSpaghete cu dovlecei si cascaval din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval.
- 1 pachet spaghete
- 1 dovlecel
- 2 ardei graşi
- 5 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 ceapă
- 5 roşii
- 150 g caşcaval
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Fierbi pastele, le curgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Separat, încingi uleiul şi căleşti uşor usturoiul zdrobit, apoi adaugi ceapa tăiată julien şi le sotezi uşor.
Pui ardeii graşi, apoi dovlecelul tăiat şuviţe şi amesteci. După ce se înmoaie legumele, adaugi roşiile date prin râzătoare, sare şi piper după gust.
Laşi aproximativ 15 minute să fiarbă sosul, apoi pui pastele, amesteci şi dai deoparte. Le serveşti presărate cu caşcaval şi cu busuioc.
Pofta buna!