Spaghete cu dovlecei si cascaval

Printeaza

Spaghete cu dovlecei si cascaval din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval.

Ingrediente:Spaghete cu dovlecei si cascaval

  • 1 pachet spaghete
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei graşi
  • 5 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 5 roşii
  • 150 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele, le curgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Separat, încingi uleiul şi căleşti uşor usturoiul zdrobit, apoi adaugi ceapa tăiată julien şi le sotezi uşor.

Pui ardeii graşi, apoi dovlecelul tăiat şuviţe şi amesteci. După ce se înmoaie legumele, adaugi roşiile date prin râzătoare, sare şi piper după gust.

Laşi aproximativ 15 minute să fiarbă sosul, apoi pui pastele, amesteci şi dai deoparte. Le serveşti presărate cu caşcaval şi cu busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.