Spaghete cu parmezan si sos pesto din: busuioc, seminţe de pin coconar, usturoi, ulei de măsline, pecorino răzuit, parmezan, sare, piper, spaghete.
Ingrediente:
50 g frunze busuioc proaspete
1 lingura seminţe de pin coconar
1 căţel de usturoi
3 linguri ulei de măsline
25 g pecorino răzuit
25 g parmezan răzuit
sare, piper proaspăt măcinat
100 g spaghete
Mod de preparare:
Frunzele de busuioc, seminţele de pin şi căţelul de usturoi se amestecă şi se presează în puţin ulei.
Pe urmă se pune progresiv câte o lingură din ambele feluri de caşcaval, pe urmă din nou puţin ulei, până când se epuizează, cantitatea de caşcaval (din ambele feluri). Se mixează bine totul.
Se drege cu sare şi piper şi se amestecă cu atenţie. Pesto-ul se lasa să se odihnească cel puţin 1 ora.
Se fierb tăiţeii, se lasă să se scurgă.
Se încălzeşte pesto-ul pe baie de aburi. Se subţiază cu câteva picături din apa de pe paste.
Se amestecă pesto-ul cu tăiţeii, separat se serveşte puţin Pecorino răzuit.
Spaghete cu masline si parmezan din: ulei de masline, ceapa, rosii, spaghete, masline, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapa 2 conserve rosii sare şi piper 400 g spaghete 50 g măsline verzi parmezan Mod de preparare: Intr-o tigaie se încing 2 linguri ulei de măsline şi se căleşte 1 ceapă, tocată, […]
Spaghete picante cu parmezan din: ulei de masline, ceapa, rosii, ardei, spaghete, masline, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 1 ceapa 2 conserve rosii 1/2 lingură ardei iute pisat sare şi piper 400 g spaghete 50 g măsline verzi parmezan Mod de preparare: Intr-o tigaie se încing 2 linguri ulei de măsline şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.