Spaghete cu sos de carne si de rosii
PrinteazaSpaghete cu sos de carne si de rosii din: spaghete, carne tocata, ceapa, morcov, dafin, suc de rosii, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- o cutie spaghete
- 650 g carne tocată amestec
- o ceapă
- un morcov
- o foaie dafin
- 350 ml suc de roşii
- 2 linguri ulei
- sare si piper
Mod de preparare Spaghete cu sos de carne si de rosii:
In ulei se pun la călit ceapa tocată şi morcovul ras.
După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea tocată şi se amestecă încontinuu până îşi schimbă culoarea.
Se toarnă sucul de roşii, se adaugă foaia de dafin, se mai pune şi puţină apă, dacă sucul este prea gros, şi se lasă la fiert 25 de minute.
Intre timp, se fierb spaghetele. Se pun spaghetele scurse în vasul cu sos de carne, se potriveşte gustul de sare si piper si se mai lasă 5 minute împreună.
Pofta buna!