Spanac cu carne de vita

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de spanac cu carne de vita, ceapa, rosii, lamaie si ulei.Spanac cu carne de vita

Ingrediente:

  • 250 g carne de vacă
  • 1 mână de spanac
  • 1 ceapă mare
  • 2 roşii
  • 1 lămâie mică
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare :

Speli carnea, o tai bucăţi şi o fierbi înăbuşit împreună cu ceapa curăţată întreagă sau tăia­tă sferturi. Speli spana­cul, opăreşti roşiile, le decojeşti şi le tai mărunt.

Când carnea este aproa­pe gata, pui spanacul, uleiul şi roşiile şi dai totul la cuptor pentru 15-20 de minute. La final adaugi lămâia tăiată felii sau numai zeama ei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.