Spanac cu naut

Printeaza

Spanac cu naut din: spanac, naut, ceapa, ulei, marar, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g spanac
  • o conservă de năut fiert
  • 1 ceapă mare tăiată mărunt
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • mărar proaspăt
  • zeama de la 2 lămâi
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie, la temperatură medie. Căleşte ceapa, apoi adaugă năutul.

Curăţă, spală şi scurge spanacul, apoi adaugă-l peste amestecul de ceapă şi năut, împreună cu mărarul tocat mărunt.

La final, adaugă zeama de lămâie, sarea şi piperul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Pui cu Spanac și Sos de Iaurt

Pui cu Spanac și Sos de Iaurt – este o rețetă delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru o cină ușoară sau un prânz nutritiv. Este o masă echilibrată și plină de arome, ideală pentru cei care doresc să mănânce sănătos fără a compromite gustul. Spanacul este considerat un superaliment datorită conținutului său ridicat de vitamine A, […]

Mâncare de spanac cu ouă ochiuri

Mâncare de spanac cu ouă ochiuri –  este o rețetă tradițională, perfectă pentru o masă rapidă și sănătoasă. Spanacul, cunoscut pentru conținutul său bogat în fier și vitamine, se combină excelent cu ouăle, oferind o masă echilibrată și plină de proteine. Spanacul a fost folosit pentru prima dată în Persia antică și a devenit popular […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.