Spuma de fructe (capsuni, fragi, zmeura, mure)

Printeaza

Spuma de fructe (capsuni, fragi, zmeura, mure) din: oua, zahar, fructe proaspete.

Ingrediente:

  • 2 albusuri crude
  • 2-3 linguri zahăr
  • 1 pahar fructe proaspete care pot fi pasate uşor (căpşuni, fragi, zmeură, afine, mure etc.)

 

Mod de preparare:

Spuma de fructe (capsuni, fragi, zmeura, mure): Albuşurile se pun într-un castron şi se bat bine cu telul sau cu mixerul. Se adaugă puţin câte puţin zahărul, bătând în continuare.

Când spuma se îngroaşă, se adaugă fructele pasate (cam un pahar de pastă) şi se continuă bătutul. Spuma se pune în cupe sau boluri mici, care se ţin la frigider unde spuma se întăreşte.

Se serveşte rece şi garnisită cu frişca şi fructe întregi din cele folosite la spumă.

In caz că se foloseşte mixerul, fructele nu mai trebuie pasate în prealabil, ele fiind imediat tocate şi înglobate în compoziţie de mixer.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.