Spuma de fructe rosii

Printeaza

Spuma de fructe rosii din: fructe rosii, albusuri, zahar.

Ingrediente:Spuma_de_fructe_rosii

  • 400 g fructe rosii (zmeura, etc)
  • 4 albusuri
  • 200 g zahar

 

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile cu zahărul şi, când spună începe să se închege, se adaugă fructele spălate şi scurse. Se mixează pentru ca şi acestea să se încorporeze bine şi apoi se pune spuma în pahare care se dau la rece pentru 10 ninute.

Spuma de fructe rosii

Spuma_de_fructe_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.