Stufat de miel cu usturoi

Printeaza

Stufat de miel cu usturoi din: coaste de miel, ceapa, usturoi, bulion, ulei, sare, verdeata.

Ingrediente:

  • un kg coaste de miel şi gât
  • 10 legături ceapă verde
  • 10 legături usturoi verde
  • 2 linguri bulion
  • o ceapă uscată
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Stufat de miel cu usturoi: toacă mai mare ceapa verde şi usturoiul verde. Se călesc în două linguri de ulei şi se scot pe o farfurie.

adaugă ulei, se rumeneşte carnea cu ceapa uscată tocată mărunt, se acoperă apoi cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

pun ceapa verde şi usturoiul verde, se lasă 10 minute la fiert şi se adaugă bulionul desfăcut cu puţină apă. Se mai lasă 10 minute la fiert.

potriveşte gustul de sare.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Berea Stout

Berea Stout: Berea Stout este un stil de bere închisă la culoare, caracterizată prin arome puternice de malț prăjit, cafea, ciocolată și uneori note de caramel și fructe uscate. Ce este berea Stout Stout-ul este derivat din stilul de bere porter și a evoluat de-a lungul timpului pentru a include o gamă largă de subtipuri, […]

Smoothie de Kale și Rodie

Smoothie de Kale și Rodie – Această rețetă combină beneficiile antioxidante ale rodiei cu vitaminele și mineralele din kale, rezultând într-un smoothie delicios și sănătos. Pregătirea ingredientelor: 10 minute Prepararea smoothie-ului: 5 minute Total: Aproximativ 15 minute Ingrediente: Kale – 2 căni (aproximativ 100 g): Kale-ul adaugă vitamine și minerale esențiale. Rodie – 1 bucata: […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.