Murături asortate în oțet din: castraveti, morcovi, gogosari, conopida, apa, otet de mere, sare, zahar, usturoi, boabe de mustar, piper, frunza de dafin, ardei iute. Această rețetă de murături asortate în oțet este o modalitate delicioasă de a conserva și savura legumele proaspete pe tot parcursul anului. Ingrediente: 1 kg de legume asortate (castraveți, morcovi, […]
Suc de mure cu scortisoara
PrinteazaSuc de mure cu scortisoara din: mure, zahar, scortisoara, cuisoare, lamaie.
Ingrediente:
- 2 kg mure
- 250 g zahăr
- 1 baton scortişoară
- 4 cuişoare
- 0.5 lămâie netratată
Mod de preparare:
Suc de mure cu scortisoara: spală murele şi se pun într-o crăticioară, fără apă. încălzesc la foc mic până când lasă zeamă, dar nu se lasă să fiarbă. toarna într-o pânză, se stoarce zeama şi se pun fructele să se mai scurgă.
toarnă zeama într-o oală. spală şi se curaţă lămâia. adaugă la suc împreună cu zahărul şi cu restul de condimente şi se lasă să fiarbă 30 de minute la foc mic. strecoară, se toarnă în sticle şi se pune dopul.
Suc de mure cu scortisoara
Savurati!
Tort Aerat de Ciocolata – Reteta Pandispan
Tort Aerat de Ciocolata – Reteta Pandispan din: oua, zahar, faina, cacao, praf de copt, ciocolata neagra, frisca, extract de vanilie. Pandispanul, sau blatul aerat, este un desert clasic cu origini in bucataria europeana. Aceasta varianta de Tort Aerat de Ciocolata adauga un twist delicios prin incorporarea ciocolatei. El a devenit popular in Europa in […]