Suc rece din pepene rosu si capsuni

Printeaza

Suc rece din pepene rosu si capsuni din: miez de pepene rosu, capsuni, zeama de lamaie, gheata, indulcitor natural.

 

Ingrediente:

  • 1 kg miez de pepene rosu fara samburi
  • 500 g capsuni
  • 125 ml zeama de lamaie
  • 1 cana cuburi de gheata
  • 3 pliculete indulcitor natural

 

 

 

Mod de preparare:

Pui miezul de pepene intr-un blender. Speli capsunile, sub jet de apa, apoi le cureti coditele si le pui in blender pentru pepenele rosu.

Mixezi, pui indulcitorul natural, amesteci, pui cuburile de gheata, torni zeama de lamaie si mixezi incontinuu.

Servesti bautura in pahare reci decorate cu frunze de menta.

 

Suc rece din pepene rosu si capsuni

Suc_rece_din_pepene_rosu_si_capsuni

 

Savurati!

 

 

 

Cocktail de cafea cu sortisoara

Cocktail de cafea cu sortisoara din: coniac, zahar pudra, cafea tare, ou, apa minerala, scortisoara. Ingrediente: 3 linguri coniac 40 g zahăr pudră 100 ml cafea tare 1 gălbenuş 2 linguri apă minerală scorţişoară Mod de preparare: Combini într-un pahar mare cafeaua, coniacul şi zahărul. Freci bine gălbenuşul şi torni în el apa minerală, amestecând continuu, apoi îl răstorni în […]

Cocktail cu lamaie verde, mar verde si piersici

Cocktail cu lamaie verde, mar verde si piersici din: apă minerală, suc proaspăt de portocale, lămâi,  lămâi verzi, piersici, măr verde, zaharină, cuburi de gheaţă. Ingrediente: 1,5 l apă minerală 600 ml suc proaspăt de portocale 3 lămâi 3 lămâi verzi 3 piersici 1 măr verde 3 linguri zaharină cuburi de gheaţă Mod de preparare: Storci o lămâie şi o lămâie […]

Cocktail cu lichior si merisoare

Cocktail cu lichior si merisoare din: merisoare, lichior de portocale, cointreau, lichior disaronno, suc de portocale, zeama de lime, sirop de artar, gheata.   Ingrediente:  300g merişoare 100ml lichior de portocale sau Cointreau 1 lingură de lichior disaronno 100ml suc proaspăt de portocale 2 linguri zeamă de lime 2-3 linguri sirop de arţar 1 pungă […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bun sucul de pepene si capsuni 🙂 Bravo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.