Sufleu de biscuiti

Printeaza

Sufleu de biscuiti din: biscuiti, lapte, zahar, oua, sirop de fructe, sare, lamaie, unt.

Ingrediente:

  • 6 biscuiţi
  • 250 ml lapte crud (1 cană)
  • 2 linguri cu zahăr
  • 4 ouă
  • 6 linguri cu sirop de fructe
  • sare
  • coajă de lămâie
  • unt

 

Mod de preparare:

Sufleu de biscuiti: Ungeţi o formă de sticlă incasabilă cu unt, aşezaţi biscuiţii şi turnaţi deasupra lor lap­tele, în care aţi bătut 4 gălbenuşuri, aţi pus sare şi coajă de lămâie.

Lăsaţi forma într-o cratiţă cu apă fierbinte, la foc mic, 15 minute, apoi bateţi albuşurile spumă tare şi turnaţi peste biscuiţi.

Puneţi forma în cuptor pentru 20 minute la foc iute, scoateţi când albuşul s-a întărit, tăiaţi în rază, serviţi feliile acoperite cu sirop de fructe.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.