Sufleu de peste cu sos alb

Printeaza

Sufleu de peste cu sos alb din: oua, peste, unt, lapte, faina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 600 g peşte
  • 100 g unt
  • 250 ml lapte
  • 1 linguriţă de făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte un sos Bechamel, care se adaugă la peşte, împreună cu gălbenuşurile, care se pun unul câte unul. Se sărează şi se piperează.

Se bat spumă albuşurile şi se încorporează în compoziţie, ameste­când până devine omogenă.

Se unge o formă cu unt, se toarnă compoziţia, se bagă la cuptor, la foc potrivit, şi se ţime 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.