Supa aromata de rosii

Printeaza

Supa aromata de rosii din: ceapa, ulei, rosii, usturoi, orez, cimbru, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:

  • 180 g ceapa
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 700 g roşii coapte
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 l supă de legume
  • 60 g orez
  • pătrunjel
  • cimbru
  • busuioc
  • şofran
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Supa aromata de rosii: Intr-o cratiţă se căleşte ceapa până devine sticloasă, după care se adaugă pulpa de la roşii, sucul păstrându-se deoparte. Se adaugă usturoiul pisat, se mai călesc toate 3 minute, după care se adaugă sucul de roşii, supa de legume şi orezul.

Se adaugă ierburile aromate şi şofranul, se asezonează cu sare şi piper după gust şi se lasă la fiert sub capac, timp de 30 minute.

Supa mediteraneană de roşii cu orez se poate servi fierbinte sau rece, cu crutoane şi ierburi aromate.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.