Supa crema de ciuperci cu praz

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu praz din: cartofi, praz, ciuperci, apa, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema de ciuperci cu praz

  • 800 g cartofi
  • 2 fire praz
  • 200 g ciuperci
  • 2 litri apă rece
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală sub presiune se pun cartofii curăţaţi de coajă, spălaţi si tăiati, prazul tăiat mare si 150 g ciuperci. Se acoperă cu apă, se presa­ră sare si se lasă 20 de minute din momentul în care oala începe să şuiere.

Intre timp, restul de 50 g ciuperci se feliază şi se pun în cuptor să se usuce. Se desface oala, se mixează conţinutul, se potriveşte de sare si piper şi se aduce supa cu ciuperci uscate deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.