Supa crema de dovlecei cu crutoane
PrinteazaSupa crema de dovlecei cu crutoane din: dovlecei, cartofi, ceapa, ulei, busuioc, seminte de dovleac, ardei, sare, piper, crutoane.
Ingrediente:
- 1 kg dovlecei
- 3 cartofi
- 2 cepe mici
- 3 linguri ulei
- 1/2 linguriţă busuioc
- 100 g seminţe dovleac
- 2 ardei graşi roşii
- 1 ardei iute roşu
- sare
- piper
- crutoane
Mod de preparare Supa crema de dovlecei cu crutoane:
Cureţi dovleceii, îi tai cubuleţe şi apoi îi coci la cuptor 20 de minute. Ii scoţi şi îi mixezi.
Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti până devine aurie. Indepărtezi coaja cartofilor, îi tai cubuleţe şi îi pui peste ceapă.
Adaugi piureul de dovlecei, ardeiul iute tocat, busuiocul, sarea, piperul şi 2 litri de apă.
Fierbi cam o jumătate de oră la foc mic, apoi mixezi compoziţia.
Poţi servi supa caldă, cu miez de seminţe şi crutoane.
Pofta buna!
Arata foarte bine supa crema de dovlecei