Supa minestrone cu carne din: fasole uscata, piper, sare, supa de pui, ulei, rosii, orez, carnati, telina, ceapa, morcov, unt, varza, parmezan. Un preparat original din Italia, usor de preparat, delicios si sanatos. timp de preparare 15 minute, timp de gatire 80 minute, 2-3 portii Ingrediente: 450gr fasole uscata Piper proaspat macinat dupa gust Sare […]
Supa cu carne – reteta usor de preparat
PrinteazaSupa cu carne din: oase de vita, antricot, patrunjel, morcov, telina, ceapa, piper, usturoi, sare, ardei, nucsoara, ghimbir, rosie, gulii, varza.
- 1 kg oase de vită
- 200 g antricot
- 1 morcov
- 1 pătrunjel
- 100 g ţelină
- 1 ceapă
- 1 lingură piper boabe
- 2 căţei de usturoi
- sare
- 1 ardei
- 1 linguriţă nucşoară
- 2-3 felii de ghimbir
- 1 roşie
- 100 g gulii
- 100 g varză creaţă
Mod de preparare:
Oasele şi antricotul se opăresc, apoi se răcesc şi se pun dirin nou la fiert în apa rece.
Când a dat în clocot, se îndepărtează spuma şi se fierbe supa la foc slab.
Când a fiert pe jumătate, se adaugă morcovul, pătrunjelul, ţelina, ceapa tăiată în două, gulia şi varza.
Se condimentează, după gust, cu sare, piper, nucşoară şi ghimbir.
Spre sfârşit, se adaugă roşia tăiată sferturi şi ardeiul, tăiat felii.
După aproximativ 2 ore de fiert, supa se lasă deoparte 15 minute, apoi se strecoară printr-o sită deasă.
Supa se serveşte cu diferite paste sau găluşte de gris, după preferinţă.
Pofta buna!
Supa cu carne afumata din: carne afumata, morcovi, conopida, telina, mazare, cartofi, sare. Ingrediente: 150 g carne afumată 2 morcovi câteva bucheţele de conopidă o felie ţelină 200 g mazăre 2 cartofi verdeaţă, după gust un praf sare Mod de preparare: Carnea afumată se pune la fiert în apă rece, la foc mare. Când […]
Pofta buna!