Supa de pui cu galuste si patrunjel din: pui, morcovi, telina, ceapa, dafin, curcuma, pesmet, patrunjel, ulei, apa minerala, coaja de lamaie, oua, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 2 morcovi 2 fire ţelină verde 1 ceapă 1 foaie de dafin 1 linguriţă curcuma 1/2 ceaşcă pesmet 1 lingură pătrunjel verde tocat 1 […]
Supa cu galuste din carne de pui
PrinteazaSupa cu galuste din carne de pui din: carne tocata de pui, pulpe de pui, morcovi, ou, patrunjel verde, sare, piper.
- 500 g carne tocata de pui
- 2 pulpe de pui
- 4 morcovi
- 1 ou
- patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem la fiert pulpele de pui si morcovii curatati.
Lasam sa fiarba pe foc mic, avand grija sa indepartam spuma. Intre timp pregatim carnea tocata.
Punem carnea intr-un bol si adaugam oul, sare si piper. Framantam bine si formam gogoloaie de carne.
Scoatem pulpe din supa. Morcovul il taiem rondele si il punem din nou in supa.
Adaugam gogoloaiele de carne. Fierbem 45 de minute. Punem sare si piper dupa gust si aromam cu frunze de patrunjel.
Servim fierbinte.
Supa cu galuste din carne de pui
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de pui cu galuste si morcov
Supa de pui cu galuste si morcov din: piept de pui, morcov, rădăcină pătrunjel, ceapă, cartofi, rădăcină ţelină, ardei gras roşu, ouă, gris, sare. Ingrediente: un piept de pui un morcov o rădăcină pătrunjel o ceapă 2-3 cartofi o felie rădăcină ţelină un ardei gras roşu Ingrediente pentru găluşte: 2 ouă 2 linguri griş sare Mod de preparare: Carnea se pune la fiert în doi […]
Pofta buna!