Supă cu legume şi carnati

Printeaza

Supă cu legume şi carnati

Supă cu legume şi carnati

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 200 g ţelină
  • 2 morcovi mari
  • 1/2 legătură maghiran
  • 4 linguri ulei
  • 100 g grâu integral
  • 1 linguriţă chimen
  • 1,51 supă
  • 2 tulpini praz
  • 4 cârnaţi (sau crenvurşti)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregătiţi cartofii, ţelina şi morcovii şi tăiaţi-i cubuleţe potrivite. Spălaţi maghiranul şi tocaţi-l mărunt. Incingeţi uleiul într-un vas mare.

Căliţi catofii şi restul legumelor, amestecând continuu, evitând astfel să le ardeţi. Adăugaţi şi grâul, chimenul şi maghira­nul. Stingeţi cu supa, acoperiţi cu un ca­pac şi fierbeţi totul 15-20 de minute la foc mic. Pregătiţi prazul şi tăiaţi-l inele subţiri.

Adăugaţi-le în supă şi mai daţi o dată în clocot. Adăugaţi carnaţii şi lăsaţi-i circa 5 minute în supă, să se în­călzească, înainte de servire, condimen­taţi supa cu sare şi piper, după gust. Dacă doriţi, puteţi adăuga şi câteva crenguţe de maghiran.

Supă cu legume şi carnati

Supa cu legume si carnati .jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.