Supa Crema de Conopida cu Branza Roquefort – Conopida, bogata in nutrienti esentiali, combinata cu branza Roquefort, ofera un gust unic si sofisticat. Ingrediente 1 capatana de conopida – Conopida este bogata in vitamine si minerale, fiind o sursa excelenta de vitamina C, vitamina K si folat. 200 g de branza Roquefort – Branza Roquefort […]
Supa cu orz si ciuperci
PrinteazaSupa cu orz si ciuperci din: ulei de masline, unt, orz, ceapa, ciuperci, supa de pui, morcov, sare, piper, patrunjel si smantana.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri de unt
- ½ ceasca de orz clatit
- 2 cepe taiate cubulete
- 300 g ciuperci feliate
- 8 cesti supa de pui
- 1 morcov mare taiat felii subtiri
- ½ lingurita de sare
- ¼ lingurita de piper negru macinat
- 2 linguri patrunjel sau marar tocat
Mod de preparare:
Supa cu orz si ciuperci: Intr-o oala mare, incalziti 2 linguri de ulei si 2 linguri de unt, apoi se adauga ½ ceasca de orz, impreuna cu ceapa taiata cuburi.
Gatiti la foc mediu timp de 5 minute, amestecand frecvent. Adaugati ciupercile feliate si gatiti pentru alte 5 minute.
Apoi, adaugati supa de pui, morcovul feliat, sare si piper si lasati la fooc mic timp de 1 ora acoperit cu capac.
Amestecati la fiecare 15 minute. Opriti focul si presarati patrunjel sau marar inainte de servire.
Serviti cu smantana.
Pofta buna!
Supă Vegetariană de Dovleac: Descoperă savoarea unei supe de dovleac vegetariene, perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă și iarnă. Această supă este nu doar delicioasă, ci și extrem de nutritivă, aducând un plus de vitamine și minerale esențiale pentru organism. Dovleacul este un ingredient extrem de versatil și nutritiv, bogat în vitaminele A și C, […]