Supa de curcan cu mazare si spanac
PrinteazaSupa de curcan cu mazare si spanac din: tacamuri de curcan, rosii in bulion, ceapa, morcovi, telina, spanac, mazare, orez, sare, piper, maghiran, cimbru, sare, patrunjel.
- 300 g tacamuri de curcan
- 400 g rosii in bulion
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 1 telina
- 500 g spanac
- 200 g mazare
- 100 g orez cu bobu lung
- 2 lingurite sare
- cate 1/2 lingurita piper, maghiran si cimbru
- sare
- 1 legatura patrunjel sau marar
Mod de preparare:
Speli carnea si o pui la fiert in 3 1/2 – 4 litri de apa usor sarata, avand grija sa indepartezi spuma care se formeaza. Intre timp, cureti si speli legumele. Alegi orezul si il pui sa se inmoaie in apa rece. Tai radacinoasele in cubulete, iar frunzele de spanac in fasii inguste.
Dupa ce carnea a fiert, indepartezi pielitele si oasele, tai carnea marunt si o pui din nou la fiert in supa impreuna cu morcovii, telina, ceapa si mazarea.
Dupa 5 minute, pui spanacul, orezul, condimentele, rosiile in bulion si sare dupa gust. Stingi focul dupa alte 5 minute de fierbere la foc mediu si presari verdeata fin tocata.
Supa de curcan cu mazare si spanac
Pofta buna!