Supa de curcan cu telina

Printeaza

Supa de curcan cu telina din: carne de curcan, morcovi, telina, ceapa, taitei.

Ingrediente:

  • o aripă de curcan
  • o spinare de curcan
  • 2 morcovi
  • o rădăcină mică ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o ceapă
  • tăiţei

 

Mod de preparare:

Supa de curcan cu telina: Aripa şi spinarea de curcan se pun la fiert cu apă rece şi un praf de sare.

Se ia spuma care se formează şi apoi, când aceasta nu mai apare, se pun legumele întregi.

Lasă la foc mare până când dă în clocot şi apoi se reduce flacăra şi se lasă să fiarbă.

Adaugă tăiţeii, se mai lasă la fiert 10 minute.

 

Pofta buna!

 

 

Reteta de Uscatele

Reteta de Uscatele – cunoscute si sub numele de scovergi sau minciunele, sunt prajituri traditionale romanesti, crocante si delicioase, perfecte pentru a fi servite alaturi de o cana de ceai sau cafea. Aceste prajituri sunt usor de preparat si aduc o nota de nostalgie, amintind de bucataria bunicilor. Realizate dintr-un aluat simplu, prajite pana devin […]

Smoothie de Morcov și Ghimbir

Smoothie de Morcov și Ghimbir – o băutură delicioasă și nutritivă, perfectă pentru a începe ziua cu energie sau ca gustare între mese. Combinând dulceața naturală a morcovilor cu aroma picantă a ghimbirului, acest smoothie este plin de vitamine și antioxidanți esențiali pentru o sănătate optimă. Ingrediente: Morcovi – 3 bucăți mari: Morcovii sunt baza […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.